Despre noi

O vara perfecta cu Perfect Instal!

In zilele noastre, “aerul conditionat” este perceput ca o necesitate, ca o unica solutie in fata disconfortului provocat de clima calda, secetoasa cu implicatii severe asupra sanatatii; riscurile sunt cu atat mai mari cu cat temperaturile foarte ridicate, caniculare se mentin mai multe zile consecutiv.

Societatea Perfect Instal, aduce noutate, performanta in acest domeniu, oferindu-va aparate rezidentiale si industriale, On-Off si cu sistem inverter (dotarea echipamentelor de climatizare cu compresoare inverter permite functionarea acestora, pe sistemul de incalzire, pana la o temperatura externa de -15o C). De asemenea, intrucat sustinem consumul scazut de energie promovam aparatele de aer conditionat clasa energetica A (Gree, Haier, Sharp, Daikin) si care folosesc agent frigorific ecologic R410A.

In cazul in care doriti un aparat de climatizare si in caminul dumneavoastra, insa intampinati probleme in alegerea instalatiei adecvate, firma noastra va ofera consultanta gratuita, sau si mai simplu, va oferim posibilitatea, ca in functie de suprafata pe care doriti sa o raciti, sa calculati chiar dvs. necesarul de putere al instalatiei de aer conditionat.

PUTEREA APARATULUI
BIROURI SI SPATII
COMERCIALE
LOCUINTE
9000 BTU/h
14-22 mp
15-25 mp
12000 BTU/h
20-30 mp
25-40 mp
18000 BTU/hv
33-35 mp
45-60 mp
22000 BTU/h
40-60 mp
50-70 mp
24000 BTU/h
50-70 mp
60-80 mp


Pentru a va convinge de calitatea produselor si a serviciilor oferite, va indemnam sa rasfoiti paginile site-ului nostru, iar daca aveti intrebari suplimentare va rugam sa ne trimiteti un e-mail pe adresa societatii office@perfectinstal.ro sau sa ne contactati telefonic la unul din numerele afisate. 

Va recomandam aparatele de aer conditionat cu 5 ani garantie, pentru siguranta si stabilitatea confortului dumneavoastra termic.