Gree Fairy
Daikin Stylish
Daikin aer conditionat
Gree

   Oferim servicii prompte si de calitate in ceea ce priveste instalarea/montajul aparatelor de aer conditionat in Timisoara si localitatile limitrofe!!!

   Partea de instalare este extrem de importanta atunci cand achizitionati un aparat de aer conditionat. Daca montajul instalatiei de aer conditionat nu este realizat intr-un mod profesional (ex. exista pierderi de freon), randamentul acestuia va fi cu mult subdimensionat si de asemenea poate fi diminuata si durata de viata a acelui echipament.Aer conditionat Timisoara

   Atentie deci, intrucat nu intotdeauna serviciile cele mai ieftine reprezinta si o solutie viabila!

   Perfekt Air Systems vine in sprijinul dumneavoastra cu o gama larga de aparate de aer conditionat (de tip rezidential si industrial), cu servicii de instalare profesionale, cu echipe de montaj pregatite temeinic si de-a lungul anilor si cu preturi fara concurenta.

   La realizarea montajelor echipele noastre de instalare folosesc obligatoriu pompa de vid, cu rol in eliminarea aerului si a particulelor de apa care se regasesc in interiorul traseului frigorific si la nivelul vaporizatorului unitatii interioare, precum si aspiratorul industrial pentru absorbtia integral a prafului degajat in timpul perforarii peretilor.

   Daca ati achizitionat aparatul de aer conditionat din portofoliul nostru de produse, beneficiati de montaj specializat gratuit (in limita a 3 m de traseu frigoridic) in 48 de ore de la comanda.

   Daca insa ati achizitionat aparatul de aer conditionat de la ati furnizori, dar nu doriti sa asteptati ca sezonul cald sa "bata" la usa iar instalatia dvs. sa fie tot in cutie, apelati cu incredere la serviciile noastre.

   Pentru mai multe informatii sau intrebari suplimentare contactati-ne. 

Gree
Gree Fairy
Gree Bora A4
Gree Bora A2
Daikin PERFERA
Daikin EMURA
Daikin STYLISH
Daikin URURU SARARA
Daikin SENSIRA
Daikin COMFORA
Daikin